Adopt Žarkovica Dogs

Što radimo?


Cilj je ovog projekta pronaći nove domove svim psima iz neregistriranog skloništa na Žarkovici.

Nositelj projekta je Grad Dubrovnik, voditeljica je Ana Ivelja, a zamjenica Ivana Neusidl. Projekt su postavili Udruga Pobjede, sklonište Prijatelji iz Čakovca i udruga Prijatelji životinja. Pse popisali članovi/ce Udruge Pobjede. Ugovorno sklonište je Animalis Centrum. Podršku međunarodne organizacije daje Network for Animals.

Evidentirali smo sve pse koji žive na Žarkovici. Svi psi bit će veterinarski obrađeni, bolesni psi bit će liječeni, pripremani za udomljenje i udomljavani putem registriranih ugovornih skloništa.

 KAKO UDOMITI PSA SA ŽARKOVICE


Odaberi psa

Sve pse sa Žarkovice koji traže svoje domove, možeš pronaći ovdje. Pregledaj naš album sa žarkovačkim psima za udomljavanje i garantiramo ti da ćeš se zaljubiti.
 
Kada budeš pregledavao pse za udomljenje, vidjet ćeš da je, uz ostale podatke, za svakog psa navedena i lokacija. To je zato što je moguće da će neki od pasa već
biti u registriranom skloništu, ili putem skloništa privremeno udomljeni kod partnerskih udruga, volontera ili pojedinaca. I tim psima trajni dom je potreban jednako hitno kao i psima koji su još na Žarkovici, jer na taj način oslobađa se mjesto kod privremenih udomitelja ili u skloništu, za prihvat novih pasa u potrebi.


Kontaktiraj i upoznaj nas

Znamo da si već zaljubljen(a). I znamo da ti nije lako odlučiti se :). Kada ipak uspiješ odlučiti se (a možda i ne moraš, jer znaš kako kažu: gdje čeljad nije bijesna, ni kuća nije tijesna ;) ), vidjet ćeš da su uz priču, fotografije i osnovne informacije o psu, u dnu stranice navedeni i kontakt podaci.
 
To je sljedeći korak: javi nam se na onaj kontakt koji je naveden uz tvoju novu srodnu dušu i tamo ćeš dobiti sve dodatne informacije o psu i upute o proceduri kako biste se čim prije sreli uživo. :)


Zaključimo udomljenje

Sada kada znaš tko ti je srodna duša i imaš sve potrebne informacije, preostaje samo da ovo buduće prijateljstvo učinimo i službenim. :)
Proceduru udomljenja dogovorit ćeš s registriranim skloništem na čijoj je pas skrbi. Ne brini, nije ništa komplicirano, dobit ćeš sve informacije. Sve detalje i eventualni dejt :), dogovorit ćeš sa skloništem. Ako je to to, sa skloništem ćeš potpisati ugovor o udomljenju, što omogućuje da tvoj novi prijatelj i formalno postaje članom tvoje obitelji.
 
Čestitamo - zahvaljujući tebi, još jedan život je spašen! :)